Impregnált gipszkarton betétes revíziós ajtó

Impregnált gipszkarton betétes revíziós ajtó

Gyártó: AKIFIX
Cikkszám: 4186
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 6,550.00 Ft Nettó ár: 5,157.48 Ft

Lehetséges választások

Leírás

IMPREGNÁLT GIPSZKARTON REVÍZIÓS AJTÓ

A gipszkarton revíziós ajtók 2 db 30x15x2-es alumínium keretből, 12,5 mm, vastagságú impregnált gipszkarton betétből és két rejtett, nyomásra nyíló illetve záródó retesszel vannak ellátva.

A szerelő ajtók mindkét kerete négy db alumínium keretrészből áll, amik AWI hegesztéssel vannak összeállítva a mélyebb beolvadás, a stabilabb szerkezeti kötés érdekében. 400x400 mm mérettől a szerelőajtók a hirtelen kicsapódásból eredő balesetek megelőzésének érdekében 2 mm vastag biztonsági drótkötéllel vannak ellátva.

A biztonsági kötél egy karabinerrel köti össze a rögzített keretet és a lenyíló ajtó elemet. Minden nyitás után ezt a biztonsági elemet vissza kell akasztani. A szerelő ajtók egyszerűen beépíthetők válaszfalakba, álmennyezetekbe, előtétfalakba. A keret és az ajtó között 1,5 mm hézag van. A szerelő ajtók nyitása illetve zárása nyomással történik. A nyíló rész nem kivehető, a kerethez rögzített acél csapokon fordul el.

A gipszkarton betétes szerelőajtó alkalmazható: szárazépítészeti elemekkel elzárt területek utólagos hozzáférhetőségének biztosítására. (pl.: elektromos kötődobozok, gépészeti csapok, szelepek stb.)

Méretek

  • 20 cm x 20 cm

  • 30 cm x 30 cm

Típusok

  • Impregnált gipszkarton lapos

  • Gipszkarton falhoz

  • Tömör falhoz


A BEÉPÍTÉSHEZ SZERSZÁMOKRÓL NE FELEDKEZZ MEG!

Product Comparison

 Hívjon most!