Rólunk

Budapesti és debreceni üzletünkben nagyon fontos a vásárlóink és munkatársaink védelme, ezért rendszeresen fertőtlenítjük az üzleteink eladóterét és a kiszállítást végző járműveinket.


Üdvözlünk a gipszkarton-webáruház internetes vásárlói között!

Otthonfelújítás gipszkartonnal? Gipszkartonozás házilag? Gipszkarton árak? www.gipszkarton-webaruhaz.hu

Gipszkartonozás termékek a legjobb árakon, leírások, csináld magad házilag videók, országos szállítás!

 

A gipszkarton webáruház 2006-ban indult gipszkarton-akcio.hu névvel, gipszkartonozás, épület felújítás témakörben. A mai elvárásoknak megfelve egy modern responsív felülettel újítottuk meg webáruházunkat, hogy egyszerű gyors felhasználást biztosíthassunk asztali számítógép, tablet vagy mobil felületeken is. Új funkciókkal, hasznos oldalakkal mint csináld magad házilag, hozzá részletes leírásokkal bővítettük a tartalmakat.

Az oldal üzemeltetője a több mint 2 évtizedes BAJAPORT SPED Kft a kiváló ár-érték arányú gipszkartonozás termékek, szigetelőanyagok, gipszkarton kiegészítők, gipszkarton ajtók forgalmazója. Cégünk az építőipari szakkereskedések egyik meghatározó szereplője az elmúlt több mint 10 éves szakkereskedelmi tapasztalatokkal, több ezres elégedett vásárlói táborral. Nagy gyakorlattal rendelkezünk lakossági értékesítés terén mert az elmúlt több mint tíz évben felmerülő lakossági igényeket a lehető legmagasabb színvonalon próbáltuk kiszolgálni, kielégíteni.


Szolgáltatásaink, termékkínálatunk folyamatosan bővítettük a felmerülő vevőigények szerint. Vevőszolgálatunk az országban az egyik legjobban, hanem a legjobban figyelmes, udvarias, rutinos, gyakorlott csapatból áll. Értékesítési filozófiánk: " úgy adunk el ahogy mi is szeretnénk vásárolni", ezért is tartjuk szem előtt mindenekelőtt a vásárlói igényeket és célunk a jövőben is fejleszteni és egyre jobbá és jobbá tenni szolgáltatásaink körét.

Mottónk: "minőségi lakossági értékesítés"


Gipszkartonozáshoz termékeink: gipszkarton rendszerekhez különböző típusú gipszkarton lapok, normál, impregnált, tűzgátló gipszkarton lapok, gipszkarton szereléshez szükséges gipszkarton profilok, gipszkarton lécek, gipszkarton csavarok, gipszkarton hézagoló szalagok, gipszkarton hézagoló és glettelő gipszek, gipszkarton függesztők, gipszkarton élvédők, gipszkarton festékek, gipszkarton ajtók, revíziós ajtók, gipszkarton mennyezethez, gipszkarton válaszfalhoz, gipszkarton előtétfalhoz,tetőtér beépítéshez különböző szigetelőanyagok, üveggyapot, kőzetgyapot, ásványgyapot.

A gipszkartonozáshoz szükséges  termékeket a KNAUF, NORGIPS, KNAUFINSULATION, URSA, KOELNER, piacvezető nemzetközi cégek szállítják.


Miért vásárolj tőlünk?

  • Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk
  • Hosszú évek óta meghatározó szerepünk van a régió építőanyag szakkereskedelemben
  • Kizárólag minőségi termékeket kínálunk,Kedvező áron juthatsz hozzá termékeinkhez
  • Folyamatosan akciókkal várunk,
  • Szakképzett munkatársaink segítenek a döntésben,
  • A tőlünk vásárolt terméket az ország bármely pontjára házhoz szállítjuk,

A gipszkarton-webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdéseid esetén az alábbi elérhetőségeken veheted fel velünk a kapcsolatot:

Gipszkarton-webaruhaz.hu üzemeltetői adataink:

Bajaport Sped Kft 
1182 Budapest Péterhalmi út.8
Adószámunk: 11032209-2-43
Cégjegyzékszámunk: 01-09-175482
E-mail címünk: budapest@szigatech.hu

Üzletünk címe:

SZIGA-TECH®mintabolt-BUDAPEST
1182 Budapest Péterhalmi út. 8. / M5 logisztikai park.

Útvonal tervezés:

Telefonos elérhetőségeink:

Üzletünk: +36 1 296 0858 ( A szolgáltatónknak köszönhetően a vezetékes telefonunk hol jó, hol nem jó :)

Értékesítés: (ezek a biztosabb elérhetőségeink)

Mobil 1.: +36 70 639 8817

Mobil 2.: +36 70 948 3916

Amennyiben elégedett voltál szolgáltatásainkkal, vagy hasznos információkkal, tanácsokkal segíthettünk, kérjük ajánld oldalunkat ismerőseidnek, barátaidnak is!

Oldalunk megosztása:

 

Kellemes időtöltést és vásárlást kívánunk!

 Hívjon most!