Felületszivárgó drénlemez geotextiliával (BB) (8 mm)

Felületszivárgó drénlemez geotextiliával (BB) (8 mm)

Gyártó: BALO
Cikkszám: 4342
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 51,685.00 Ft Nettó ár: 40,696.85 Ft
Leírás

Felületszivárgó drénlemez geotextíliával kasírozott (8 mm)

8 mm-es domborulatmagasságú geotextíliával kasírozott drénlemez. a geotextil kasírozás távol tartja a talajszemcséket, a drénlemez és a geotextil között a víz szabadon áramolhat, így csökkentve az épületszerkezetet érő vízterhelést.

Épületszerkezet vízszigetelésének védelme pincefal vízszigetelésének védelmére, ahol a drénlemez mechanikai sérülések elleni védelmet biztosít a munkagödör visszatöltésekor és a tömörítésekor, ezen túl segíti a fal szellőzését.

Minden tekercshez tartozékok a rögzítő gombok, melyek segítségével szeggel ill. dűbellel rögzíthető a drénlemez. a lemez dombormintás felülete kerül a talaj felé.

A felső él vonalmenti lezárását lezáró profillal biztosítjuk. talajon fekvő padlók talajjal érintkező vízszintes épületszerkezeteknél a drénlemezt elválasztó rétegként használhatjuk mely a további munkálatok aljzataként szolgál, illetve talajpára, talajnedvesség elleni védelmet biztosít. A drénlemezeket kb. 20 cm-es átfedéssel helyezzük el a tömörített kavicságyra, majd időveszteség nélkül azonnal folytathatjuk a munkálatokat.

Méret:

  • 2,0 m x 15 m (30 m2/tekercs)


SZERSZÁMOKRÓL NE FELEDKEZZ MEG!!!

Kapcsolódó termékek

Product Comparison

 Hívjon most!