Szállítási információk

A gipszkarton-webáruház szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdéseid esetén az alábbi elérhetőségeken veheted fel velünk a kapcsolatot:

Üzletünk elérhetősége:

Bajaport Sped Kft 
1182 Budapest Péterhalmi út 8.
E-mail címünk: webaruhaz.szigatech@gmail.com

 

Telefonos elérhetőségeink:

Üzlet: 06-1-296-08-58

Értékesítés:

06-70-638-99-81

06-70-948-39-16

Szállítás: 06-70-624-99-23 


A gipszkarton-webaruhazban megjelenített termékeket elektronikus úton tudod megrendelni. Megrendelés esetén a termékeket házhozszállítjuk, vagy összekészítjük és személyesen átveheted a budapesti üzletünkben.

A megrendelések feldolgozása, visszaigazolása:


A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8 és 16 óra között. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárata után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra. A megrendelésről automatikus visszaigazolást küld rendszerünk. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 6-14 munkanapon belül. Nagyobb összegű, mennyiségű megrendelés esetén kérjük hívd központi számunkat további információért (szállítás, árukészlet ellenőrzése).


Szállítási információ:

Amint feldolgoztuk a megrendelésed keresni fogunk e-mailben és telefonon is, a várható szállítás költséggel kapcsolatban illetve a szállítási időpont egyeztetésével. A gipszkarton-webáruházban vásárolható termékek terjedelme és súlya miatt nem szállítatunk külsős fuvarozóval, futárszolgálattal, és postával. Minden esetben saját járművel, saját sofőrünkkel oldjuk meg a kiszállítást, ezért a van lehetőség szállításkor a készpénzes fizetésre. A megrendelt termékek épségét, mennyiségét az átadás-átvételkor kérjük ellenőrizni. Az átadás-átvételkor van lehetőség az esetleges teljesítési hibákkal, észrevételekkel kapcsolatban megjegyzést tenni a szállítást végző sofőrnél jegyzőkönyvben írásban. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A szállításkor felmerülő akadályoztatás elbírálásában a szállítást végző sofőr az illetékes személy, tehát ha nem közelíthető meg a rakodási helyszín, vagy csak a jármű esetleges sérülésével járna a rakodási hely megközelítése, abban az esetben a sofőr jelöl meg új rakodási területet amit a vevő köteles tudomásul venni.


Sikertelen kiszállítás:


Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben az áru átvételekor ki tudod fizetni annak díját a sofőrnek. A Te hibádból meghiúsult kézbesítés miatti újraszállítás és költségei minden esetben a Téged terhelnek.  Ezen költség (a tényleges kiszállítási költség 150 Ft/km-enként)  feléd kiszámlázásra kerül. Újraküldés esetén ezek után a terméket csakis előreutalással a teljes összeg kifizetésével áll módunkban teljesíteni. Sérült terméket ne vegyél át! Ebben az esetben jelezd a sofőrnél, hogy a terméket a sérülés miatt nem veszed át.


Szállítási határidő:


A szállítási határidő 6-14 munkanap, ha nincs feltüntetve másként. Abban az esetben ha valamely árucikkünket kiárusítottuk vagy egyéb okokból csúszik vagy nem teljesíthető és jelen pillanatban nincs raktáron, erről e-mailben vagy telefonon értesítünk.


Rakodás, lepakolás:

A házhoz szállítási díj a telephelyünktől történő kiszállítást tartalmazza a vevőcímre  utcára történő szállító jármű mellé rakodással. Az áru behordását, bepakolását NEM!!!

A vevő köteles a szállításkor gondoskodni egy egészséges, ereje teljében lévő felnőtt, lehetőleg férfi embert biztosítani az áru lepakolásához. Amennyiben nem megoldható a bepakoláshoz a segítség, igényelhető az áru bepakolás, behordás szolgáltatásunk. Ebben az esetben cégünk biztosítja a rakodó embert. Ez a szolgáltatás utólag is kérhető a megrendeléshez akár telefonon is.


Fizetés:


Kiszállítás esetén: a megrendelt termék fizethető teljes összegben előre utalással bankszámlánkra, vagy 50% előzetes előleg utalás ( megrendelés előleg) követően a fennmaradó összeg ( 50%) a szállítást végző sofőrnek végszámla alapján ( megrendelés előleg jóváírva ) a tételes átadás-átvételt követően.

Összekészített megrendeléskor, személyes átvétel esetén: a megrendelt termék fizethető teljes összegben előre utalással bankszámlánkra, vagy 50% előzetes előleg utalás ( megrendelés előleg) követően a fennmaradó összeg ( 50%) az üzletünkben végszámla alapján ( megrendelés előleg jóváírva ) a tételes átadás-átvételt követően.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és amennyiben garanciás a termék akkor garancia levelet a sofőr szállításkor viszi magával, vagy személyesen átvehető üzletünkben. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Szállítási díjaink:


Budapesti mintabolttól 40 km-es távolságig célfuvarban:Házhozszállítás

  • 1 tonnáig vagy 10 m³-ig 6.800 Ft / kiszállítás
  • 1,5 tonnáig vagy 20 m³-ig 12.000 Ft / kiszállítás
  • 3 tonnáig vagy 30 m³-ig 14.800 Ft / kiszállítás

 

Budapesti mintabolttól 40 km-es távolság felett célfuvarban:

  • 1,5 tonnáig vagy 20 m³-ig 270 Ft / km a kiszállítás
  • 3 tonnáig vagy 30 m³-ig 370 Ft / km a kiszállítás

 

Budapesti mintabolttól 80 km-es távolságig túratervben:

  • 1 tonnáig vagy 10 m³-ig 13.600 Ft / kiszállítás

 

Budapesti mintabolttól 140 km-es távolságig túratervben:

  • 1 tonnáig vagy 10 m³-ig 23.800 Ft / kiszállítás

 

Budapesti mintabolttól 140 km-es távolság felett:

Egyedi díjszabást alkalmazunk a szállítandó termék súlya és terjedelme, illetve a pontos távolság figyelembe vételével. A szállítási útvonal tervezésekor figyelembe vesszük a szállítási cím és telephelyünk közti útvonalon érvényes súly és magasság korlátozásokat, ezért az útvonal hossza és a fuvarköltség jelentősen eltérhet a fentiektől! Továbbá amennyiben behajtási engedély szükséges a megjelölt címre azt a megrendelő köteles jeleznie a szállítás előtt!


Személyes átvétel:

Üzletünkben van lehetőség visszaigazolás alapján, 1182 Budapest Péterhalmi út 8. szám alatt.
(Hétköznap - 7:30 és 16:30 között, Szombaton: 7:30 és 11:30 között)


 Hívjon most!