ULTRAPLAN ECO 20 önterülő gyors

ULTRAPLAN ECO 20 önterülő gyors

Gyártó: MAPEI
Cikkszám: 3926
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 4,275.00 Ft5,125.00 Ft Nettó ár: 3,366.14 Ft

Lehetséges választások

Leírás

ULTRAPLAN ECO 20 önterülő gyors

Gyorskötésű, gyorsszáradású önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs, új és meglévő beltéri aljzatok 1-10 mm vastagságú kiegyenlítésére és szintkülönbségeinek megszüntetésére , hogy azok alkalmassá váljanak bármilyen padlóburkolat fogadására ott, ahol követelmény a nagy ellenálló képesség a terheléssel és a forgalommal szemben. Különösen alkalmas görgős székek és bevásárlókocsik alá. Csak beltérben használható.
Jellemző alkalmazási területei a kórházak, hotelek, színházak, iskolák és bevásárlóközpontok, betonfödémek és cementkötésű esztrichek kiegyenlítése, anhidrit aljzatok kiegyenlítése (megfelelő alapozót használva, mint pl. Primer G vagy Eco Prim T), fűtött/hűtött aljzatok kiegyenlítése, meglévő beton járófelületek, terrazzo, kerámia, természetes kő és magnezit padlók kiegyenlítése. Rétegenként legfeljebb 10 mm rétegvastagságú kiegyenlítés alakítható ki, 10 mm-nél nagyobb vastagságban (max. 20 mm) szükséges lehet osztályozott homok vagy kavics hozzáadására, ezzel kapcsolatban érdeklődjön a MAPEI műszaki osztályánál
A legtöbb fajta padlóburkolat fektetése 24-48 órával a bedolgozását követően megkezdhető a bedolgozott vastagságtól függetlenül. Melegburkolat minimum 24 órával a bedolgozás után fektethető.
 

Anyagszükséglet

1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként.


SZERSZÁMOKRÓL NE FELEDKEZZ MEG!!!

Product Comparison

 Hívjon most!