Öko-Flex Flexkleber C2T / flexibilis csempe -és járólap ragasztó

Öko-Flex Flexkleber C2T / flexibilis csempe -és járólap ragasztó

Gyártó: PEAKSTON
Cikkszám: 3734
Készlet információ:
Készleten
Fogyasztói ár: 4,108.12 Ft Nettó ár: 3,234.74 Ft
Leírás

Öko-Flex Flexkleber C2T / flexibilis csempe -és járólap ragasztót hol tudod felhasználni?

  • Csempézésnél, járólapozásnál

Öko-Flex Flexkleber C2T flexibilis csempe -és járólap ragasztó kiszerelés

  • 25 kg-os papírzsákban

Öko-Flex Flexkleber C2T flexibilis csempe -és járólap ragasztó alapadatok

Gyárilag előkevert, por állagú, szürke színű, cement- és műgyantakötésű, vékony- és középágyas ragasztóhabarcs. Rugalmas, fagyálló, gazdaságos, stabil, megbízható minőségű. Alkalmas külső és belső térben, kőagyag, kőporcelán, műkő, természetes burkoló kövek fal- és padlóburkolatainak ragasztására. Padlófűtéses terekben is alkalmazható.

Felhasználás

Egy tiszta edénybe a kimért keverővízhez adagoljuk a csemperagasztót, és lassú fordulatú keverőgéppel csomómentes, homogén masszává keverjük az anyagot. Keverési idő kb. 3 perc.

Keverési arány: kb. 6 liter víz 25 kg  Öko-Flex Flexkleber ragasztóhabarcshoz.

A megfelelően bekevert ragasztót fogazott glettvassal egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a burkolandó felületre és a burkolólapokat ragasztási (nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyezzük el. Ragasztóhabarcsos éleket, fugákat nedves szivaccsal azonnal tisztítsuk meg. Az előírt ragasztási időt feltétlenül tartsuk be, túllépése esetén (bőrösödés!) szedjük vissza a felhordott csemperagasztót és pótoljuk újjal. Beltérben a lapok felülete minimum 65%-ban érintkezzen a ragasztóággyal, kültérben minimum 90% legyen. Kültérben a burkolat lejtése minimum 1%-os kell, hogy legyen. Kültérben, nagy víz és mechanikai terhelésnek kitett helyeken, 30x30 cm-nél nagyobb lapoknál kétoldali ragasztókenés szükséges. A burkolat ragasztása után optimális estben 24–48 óra múlva járható, fugázható.


SZERSZÁMOKRÓL NE FELEDKEZZ MEG!!!

Kapcsolódó termékek

Product Comparison

 Hívjon most!